Meer dan 65 jaar zijn we trots om hoogwaardig vakmanschap te leveren als een toonaangevende schrijnwerkerij in Buggenhout. Wat begon als een droom van Kamiel Lissens, is uitgegroeid tot een bloeiend familiebedrijf. Eerst doorgegeven aan zijn zoon Marc, nu geleid door zijn kleinzonen Christophe en Thomas.

Elk stukje houtwerk wordt met zorg en toewijding vervaardigd in ons eigen atelier, waar vakmanschap en precisie samenkomen om tijdloze maatwerken te creëren. Naast houten schrijnwerk hebben we ons assortiment in de loop der jaren uitgebreid met hoogwaardige aluminium en PVC ramen en deuren. Onze focus op kwaliteit betekent dat we alleen de beste materialen gebruiken en elk project met de grootste zorg behandelen, van ontwerp tot installatie. Bij schrijnwerkerij Lissens M&K staat de tevredenheid van onze klanten altijd voorop. Vraag het hen gerust zelf eens!

Wat ons onderscheidt, is niet alleen onze passie voor het vak, maar ook ons streven naar perfectie in alles wat we doen. Of het nu gaat om het creëren van maatkasten, of het leveren van moderne raam- en deuroplossingen, wij streven altijd naar uitmuntendheid.

Bij schrijnwerkerij Lissens M&K combineren we traditioneel vakmanschap met moderne technieken en materialen. Ons erfgoed, van generatie op generatie doorgegeven, staat garant voor een ongeëvenaarde expertise in houtbewerking.

We nodigen u uit om onze website te verkennen en meer te ontdekken over wie we zijn en wat we doen. Of u nu een particuliere klant bent die op zoek is naar een uniek stuk schrijnwerk voor uw huis, of een aannemer die betrouwbare partners zoekt voor grootschalige projecten, bij schrijnwerkerij Lissens M&K bent u aan het juiste adres.

Christophe en Thomas Lissens.